Allergivenlige puder 

Allergivenlige puder er et must for mange, som har husstøvmideallergi og andre, der gerne vil sikre sig et allergivenligt sovemiljø. En allergivenlig pude er blandt andet fri for kemi og andet, der kan fremkalde allergi eller astma hos børn og voksne, og så minimerer den mængden af husstøvmider markant. 


Bliv klogere på allergivenlige hovedpuder her.

 

Allergivenlige hovedpuder sikrer et bedre sovemiljø 

Kender du følelsen af at vågne op efter en nats søvn med løbende øjne, tilstoppet næse, vejrtrækningsbesvær, tør hud eller lignende? Så er du sikkert én af de mange mennesker, der lider af husstøvmideallergi. Husstøvmider er uundgåelige i sovemiljøer på grund af fugt og varme, men med allergivenlige hovedpuder kan man minimere mængden af støvmider markant. Allergivenlige hovedpuder er nemlig hurtigtørrende og åndbare og skaber derved mindre gunstige forhold for støvmiderne at befinde sig i.


Allergivenlige puder er desuden puder, der kan vaskes ved høje varmegrader. Husstøvmider dør nemlig, når temperaturen kommer over 55 grader, og allergivenlige puder skal derfor kunne vaskes på minimum 60 grader.


Til sidst er en OEKO-TEX®-certificering en god indikation på, hvorvidt en pude er allergivenlig, fordi den sikrer, at puden er fremstillet miljørigtigt uden miljøskadelige og sundhedsskadelige stoffer, der kan fremkalde allergi og virke hormonforstyrrende.

 

Stort udvalg af allergivenlige puder hos Fossflakes

Vi vil gerne bidrage til, at flere mennesker sover godt og uforstyrret, fordi vi ved, hvor vigtig nattesøvnen er for den generelle trivsel. Derfor er alle produkter fra Fossflakes allergivenlige.


Alle vores hovedpuder kan vaskes ved 60 grader, er OEKO-TEX®-certificerede, og så er de selvfølgelig fyldt med vores unikke Fossflakes, som sikrer luftcirkulation og lav fugtighed. 

Til forskel fra mange hovedpuder med eksempelvis dun er Fossflakes hovedpuder således allergivenlige, holder sin fylde og form og er fri for animalske produkter.

 

Se vores udvalg af hovedpuder her