Allergivenlig dyne 

Døjer du med løbende eller tilstoppet næse, rindende øjne eller vejrtrækningsbesvær om natten, og når du vågner om morgenen? Så kan det skyldes en allergisk reaktion, som kan skyldes de husstøvmider, der lever i og omkring sengen, i dyner, puder osv. Med allergivenlige dyner kan du skabe de bedste betingelser for en god og uforstyrret nattesøvn. 

Hvad er allergivenlige dyner?

Allergivenlige dyner er designet til at kunne vaskes gentagne gange, hvilket hjælper med at reducere mængden af husstøvmider, der samler sig i dynen. Dette giver en mere hygiejnisk dyne og minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Selv om det ikke er muligt at fjerne husstøvmider helt, kan god hygiejne hjælpe med at reducere deres antal.

allergivenlige dynerallergivenlige dyner

Få bedre nattesøvn med en allergivenlig dyne

Hvis du har husstøvmideallergi, kender du helt sikkert til frustrationen over at vågne om natten eller morgenen med hævede øjne, stoppet næse og besværet vejrtrækning. Husstøvmider er en uundgåelig del af sovemiljøer, fordi de trives og lever der, hvor der er fugtigt, og de kan spise afstødte hår og hudskæl fra mennesker og dyr. Det lyder måske ulækkert, men det sker helt, uden man lægger mærke til det. Du kan nemlig oftest ikke se husstøvmider med det blotte øje, fordi de er mindre end en millimeter. Men trods deres lille størrelse kan de gøre meget skade for mennesker med allergi.


Husstøvmider vil altså altid være i dyner, puder mv., og det er uheldigvis også her, de særligt kan være til gene for mennesker, fordi vi ligger med ansigtet helt tæt på og indånder de små mider. Man kan dog gøre tiltag for at minimere omfanget. Allergivenlige dyne og puder er en rigtig god måde at gøre livet svært for husstøvmider, fordi de skaber dårlige betingelser for at husstøvmiderne kan overleve.


Sørger du tilmed for at lufte og vaske en allergivenlig dyne jævnligt og skifte sengetøj regelmæssigt, har du rigtig gode betingelser for et allergivenligt sovemiljø. Hvis du derudover også sørger for at holde god hygiejne i og omkring din seng, lufter ud jævnligt osv. har du skabt gode rammer for en uforstyrret nattesøvn

Stort udvalg af allergivenlige dyner hos Fossflakes

Du finder et stort udvalg af allergivenlige dyner hos Fossflakes – faktisk er alle vores dyner allergivenlige. Det skyldes, at vores dyner indeholder vores patenterede og unikke Fossflakes-fibre, som sikrer en åndbar dyne i et hurtigttørrende materiale, der medfører, at husstøvmider har sværere ved at trives. Med Fossflakes får du en allergivenlig dyne, der minder om en dundyne, fordi du kan ryste dynen op, og fyldet vil altid fordele sig jævnt. Dog er den væsentligt mere allergivenlig end dundyner og andre alternativer.

 

 

Vores dyner er desuden Oeko-Tex-certificerede, hvilket sikrer, at de er fremstillet miljørigtigt uden miljøskadelige og sundhedsskadelige stoffer, der kan fremkalde allergi og virke hormonforstyrrende. Det er derfor også et rigtig godt valg til børn og unge, som selvfølgelig skal have de bedste betingelser for et godt sovemiljø.

En allergivenlig dyne fra Fossflakes har også den fordel for særligt allergikere, at den kan vaskes igen og igen uden at blive flad og trist at se på. Er du meget påvirket af allergi, får du derfor en allergivenlig dyne, som du kan vaske ofte, uden den tager skade af det.

Vil du vide mere om Fossflakes’ allergivenlige dyner?

Har du spørgsmål til vores allergivenlige dyner, eller har du brug for rådgivning ift., hvilken dyne du skal vælge? Så skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi har specialiseret os i allergivenlige dyner, puder og meget mere, så vi står klar til at give dig kompetent rådgivning.


Kontakt os på info@fossflakes.com eller på tlf. 49 13 81 11 på hverdage mellem 8 og 16. Du kan også kontakte os på Facebook. Vi svarer inden for 1 til 5 hverdage. Vi ser frem til at hjælpe dig!